Bij Roei! 15

Met dank aan de adverteerders in dit nummer:
Aegon | KIWA | EasyFloatpagina 44

Buster Keaton in College


Bekijk de volledige film via deze link.


advertentie

Head First Race


Zaterdag 17 september vindt de vierde editie van de Head First Race plaats, roeien voor Alzheimer onderzoek. In de afgelopen drie jaar is ruim €80.000 opgehaald voor onderzoek in het Erasmus MC. Met dit geld hebben we in het verleden een nieuwe zeldzame erfelijke afwijking bij dementie ontdekt, en brengen we nieuwe geavanceerde MRI-technieken in de praktijk.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan de race!

Alle boottypes, niveaus en mixed ploegen kunnen meedoen aan de 8 km race op het water, voor het bepalen van de uitslag gebruiken we een omrekenfactor. Net als vorig jaar hebben we weer de familiebokaal: stap samen met je familie in de boot en roei tegen dementie! Ook het juniorenveld was een groot succes, en is ook dit jaar weer een startveld.

Mensen zonder roeiervaring kunnen meedoen aan de ergometer-estafette, of aan de hardloopwedstrijd. Dat is een ronde van 5 of 10 kilometer rondom de roeibaan, zodat je de roeiers in actie ziet. Ook is er een KidsRun!

Deelname bedraagt € 50 voor het goede doel. Hierbij krijgt u een aantal gesponsorde drankjes en hapjes tijdens de afsluitende borrel voor alle deelnemers en sponsoren. Ga voor inschrijven of meer informatie naar www.headfirstrace.nl en volg ons op facebook: www.facebook.com/HeadFirstRace.